1. Cine suntem

Evenimentul TRANSILVANIA BUSINESS PEOPLE este organizat de UNIVERSUM CONSULTING, care este o companie înregistrată în România responsabilă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

2. Ce date personale procesăm

UNIVERSUM CONSULTING este un operator de date cu caracter personal. Colectăm de la dvs. următoarele tipuri de date cu caracter personal:

  • Numele și prenumele
  • E-mail
  • Companie
  • Poziție
  • Număr de telefon
  • Adresa de facturare
  • Mesaj
  • Activitate online

3. De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dumneavoastră personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

  • Pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale legate de vânzarea biletelor la evenimentul Transilvania Business People:
    • Nume și Prenume – avem nevoie de aceste date pentru a comunica cu dumneavoastră și pentru a emite biletul
    • E-mail – Adresa de e-mail pe care o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră și a vă trimite biletul.
    • Număr de telefon – pentru a că contacta în caz de nevoie
    • Date de facturare – aceste informații reprezintă obligațiile legale pentru pentru procesul de facturare

De asemenea, cu acordul dumneavoastră, dorim să facem următoarea prelucrare a datelor cu caracter personal:

  • Newsletter
    • Nume și prenume – pentru a vă personaliza newsletter-ul
    • E-mail – pentru a vă trimite newsletter-ul
    • Activitate online
    • Istoricul navigării – Împărtășim aceste informații cu partenerii noștri descriși în politica noastră privind cookie-urile, astfel încât să vă putem livra oferte personalizate. Mai multe informații găsiți în secțiunea Cookie-uri

4. Ce facem cu aceste date

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei UNIVERSUM CONSULTING din România.

Datele personale necesare plății sunt prelucrate de Netopia, care este un serviciu furnizat de NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L, o companie situată în Romania, specializată în procesarea plăților electronice. Transferul de date se realizează în baza unor clauze de securitate semnate de NETOPIA FINANCIAL SERVICES și UNIVERSUM CONSULTING. Singurele date personale schimbate între cei doi operatori sunt ID-ul plății și confirmarea dacă plata a fost acceptată sau nu. Toate celelalte date personale sunt colectate de Netopia.

Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră au loc la digitalocean.com, companie localizată în SUA. Temeiul juridic este asigurat de clauzele de securitate și protecție a datelor agreate între digitalocean.com și UNIVERSUM CONSULTING.

Datele dumneavoastră privind istoricul de navigare sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookie-uri, care acționează ca operatori comuni.

5. Cât timp păstrăm datele personale

Datele personale cuprinse în documentele financiar-contabile sau documentele anexate la documentele financiar-contabile se păstrează timp de 10 ani în conformitate cu prevederile art. 38 din anexa 1 La Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile emis de Ministerului Finanțelor Publice și nu pot fi accesate în alt scop decât cel legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani, aceste date vor fi distruse.

Datele dumneavoastră personale din contul de pe platformă vor fi păstrate timp de trei ani de la ultima activitate în cont. După trei ani de neactivitate, contul va fi anonimizat.

Datele personale pentru newsleter vor fi păstrate pe durata newsleter-ului sau până la solicitarea eliminării acestora.

6. Care sunt drepturile tale?

Dacă aveți motive să credeți că orice date cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul de a cere să vă vedeți datele personale, să le corectați, să solicitați să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să obiectați la prelucrare. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Dacă doriți să vă dezabonați de la newsletter sau să vă ștergeți datele din aplicație, vă rugăm să trimiteți un mesaj la [email protected]

Dacă doriți să depuneți o plângere cu privire la modul în care procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la [email protected] Vă vom contacta pentru a soluționa problema specificată.

De asemenea, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere pentru prelucrarea datelor cu caracter personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere.

Politica cookie

Un cookie este un fișier text pe care un site îl trimite browserului dumneavoastră pentru a-l stoca pe dispozitivul dumneavoastră. Acest lucru se face pentru a reține informații despre dvs.: informații de conectare, preferințe de limbă etc. Aceste cookie-uri sunt setate de noi și denumite cookie-uri primare. UNIVERSUM CONSULTING utilizează, de asemenea, cookie-uri de la terți din rațiuni de marketing.

Mai exact, folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire a traficului în următoarele scopuri:

  • Pentru a vă ajuta să navigați pe site-ul nostru web;
  • Pentru a vă ajuta în cazul în care aveți nevoie de suport online;
  • Pentru a analiza modul în care explorați produsele și serviciile noastre;

Mai jos este o listă detaliată a modulelor cookie pe care le folosim pe site-ul nostru web. Site-ul nostru web este scanat cu ajutorul instrumentului nostru de scanare cookie-uri în mod regulat pentru a păstra o listă cât mai exactă posibil. Clasificăm cookie-urile în următoarele categorii:

  • Cookie-uri necesare
  • Cookie-uri de marketing

Cookie-uri necesare

Aceste cookie-uri vă ajută să utilizați site-ul nostru web, permițând funcții de bază precum navigarea în pagină și accesul la zonele securizate ale site-ului. Site-ul web nu poate funcționa corect fără aceste cookie-uri

Cookie-uri de marketing

Cookie-urile de marketing sunt folosite pentru a urmări vizitatorii site-urilor. Scopul este de a afișa reclame relevante și captivante pentru utilizatorii individuali și, prin urmare, mai valoroase pentru editorii și agenții de publicitate terți. Puteți consulta o listă cu toate cookie-urile utilizate pe site în dialogul de consimțământ cookie de pe site.